22.03.2019 г., 15:13 ч.

По-добре напусни 

  Поезия » Любовна
256 0 0

 

                                                ПО-ДОБРЕ НАПУСНИ

 

                                                Всичко ти си ми казала,

                                                по-добре напусни,

                                                жестоко ти ме наказа,

                                                на името ми да те докосва забрани.

 

                                                Всичко с теб сме си казали,

                                                сега напусни,

                                                куп листа на парчета сме нарязали,

                                                бяха нашите дни.

 

                                                Това каза, това искаше,

                                                по-добре напусни,

                                                за теб само с обич мислел съм,

                                                ти това запомни.

 

                                                Гневът бе силен и болката,

                                                ти за мен забрави,

                                                не припомняй мигове моля те,

                                                няма смисъл, върви.

 

                                                С тебе толкова плакахме,

                                                клещи – ех самота

                                                как зъба ми заклещи, как,

                                                схрускаха любовта.

 

                                                Няма нищо и късно е,

                                                закъсня ти помни,

                                                с пушка щастие пръсна го,

                                                по-добре напусни.

 

                                                04.03.19   

© Явор спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??