20.06.2008 г., 16:28 ч.

По-добре повярвай 

  Поезия
662 0 2

Ти не знаеш, но проклет ще си.

Ще те боли и огън ще гори.

Аз ще те подпаля и себе си дори,

а дяволът във тебе с пламъка ще си върви.

 

Не си единствен, но виновен.

Как може да си тъй престорен.

Ти обиждаш мен и всички хора.

Всеки ден ти мачкаш без умора.

Твойта дума е закон,

а аз те чакам, но без стон.

 

Не си мисли, че в скоро време

ний ще траем твойто бреме.

И след гнева ни, тъй огромен,

ще остане само мазен спомен.

© Кефор Потрати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??