31.05.2017 г., 0:50 ч.

По - голяма от нас и от всичко... 

  Поезия » Философска, Свободен стих
349 0 7

По - голяма от нас и от всичко...

 

Виждам душата ти в очите,

изобщо не е изненадващо

напълно естествено е, 

не се страхувай, просто вярвай...

 

Всички имаме нужда от това.

Всички имаме нужда от нещо.

Побеждавай тези съмнения.

Които спъват сърцето ти.

 

Можеш да ми кажеш тайната си,

можеш да ми кажеш мечтата си...?

И ако искаш, аз ще ти кажа моите...-

Погледни цветовете на дъгата.

 

Как в арката си те осветяват...

и намираш силите да живееш...

Виждаш ли, вселената я вдишва?

Всички имаме нужда да вярваме...

 

Усети как те изпълва безкрайно...

Погледни надълбоко в сърцето.

Всички мечтаем да вярваме...

в нея, в нещо по - голямо от всички нас.

 

Всички мечтаем да сме част от нея,

да сме част от нещо по - голямо от нас.

И затова трябва просто да обичаме.

Само така тя съществува - влюбена...

 

И само тя всеки ден ни обединява.

Само тя в пътя на живота ни подкрепя.

Само тя рисува магия в празнината.

Да, само тя - любовта е по - голяма от нас.

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Когато човек вярва, просто вярва. Истинската вяра не с нуждае от доказателства. И затова не само в сънищата, но и в реалността ни дава силата да се борим и да сбъднем мечтите си. С любов...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви, сърдечно - Вел, Виолетче, Веси, Кате, Албе, Нежност!
    Вел, и аз се бях объркала.
  • Много е хубаво. Поздрав Лили!
  • Хубави поетични послания изпращаш Лили! Браво!
  • Поздравления за хубавия стих,Лили!
    Да, нека сбъднем и докоснем мечтите си, с любов...
    Хубава вечер!
  • Любовта е над всичко! Поздравления, Лили!
  • „Да, само тя - любовта е по - голяма от нас.”
    Браво, Лили. Поздрави
  • Космополитни и вселенски чувства и подкрепа! Тайната си - това го обърках с една друга римичка и се върнах да видя дали съм се объркал. Да, бях се объркал жестоко
    Поздрави, Лили, красиво е!
Предложения
: ??:??