28.01.2012 г., 12:52 ч.

По-истинска 

  Поезия » Любовна
532 0 0



Ти никога не ме обикна и не можеше,
тъй силно не понасяше и себе си.
Сърце съм търсила! За Бога, можеш ли
да даряваш нежност?Ти раняваш…

 

Забравих те! Нима се помни нищото,
с което ме съсипа ден след ден?
Но аз възкръснах, феникс съм
и ще се раждам пак от пепелта си.

Сега съм двойно истинска. И знаеща
как трудно се обича от душа.
Сега съм жива и любов раздаваща,
а теб погребах те във пепелта.

Съсипа ме. Без сили ме остави,
но смела се събудих. И растях.
Сега съм себе си, научила -
човек живее само с любовта.

 

11. I. 2012 г.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??