2.05.2020 г., 7:36 ч.

Четè се 

  Поезия
332 0 0

п с и х о л о г и я —

на български четè се —

д у ш е з н а н и е

 

............................................

 

п с и х о л о г и я —

разбирай —

д у ш е з н а н и е

                                                                 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??