4.10.2018 г., 22:00 ч.

По женски 

  Поезия » Хумористична
345 0 0

 

На кръчма ходи се, защото
Оставяш си мъжа в леглото
Да пръхти и да се тръшка
И да си почесва "дръжката",

 

Понеже свършила ракията
Или пък се стоплѝла бирата,
Или пък в десет вече хърка,
Вместо да гали и да мърка!

 

Ризи имаше, и нови гащи,
Интимни разговори нощем,
И парфюм, и кожа гладка...
Вече - манджа и разядка!

 

Ай, сиктир!

 

Отивам си да пия,
Да танцувам кат' фурия,
Да попея до "без глас"
С хора други. Не - у нас!

© Елена Даскалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??