4.08.2013 г., 17:58 ч.

По-жесток си и от страховете 

  Поезия » Любовна
653 0 2

По–лесно щях да покоря Луната,
но не да спре да ме боли от теб...
Аз за теб погазвах правилата,
но ти не се отказа от лъжата...

 

Страхът си от високото забравих,
теб да те прогоня не успях....
Каква пък ще е тази твоя радост
да ме гледаш как треперя пак?

 

И защо ти е все да ме връщаш
в тази пропаст от страх и тъма?
И очите ти – ледено пусти,
отдавна не сгряват в нощта.

 

Забрави я за миг тази грубост,
не разбираш ли колко е жалко
да си мислиш че прави те силен
щом убиваш ме малко по малко.

 

Да, разбирам, ти нищо не губиш,
имаш нея, тъй де, имаш и мен.
Поиграй си, добре още малко,
ще се влюбиш и ти някой ден...


30. VІІ. 2013 г. 

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Забрави я за миг тази грубост,
    не разбираш ли колко е жалко
    да си мислиш че прави те силен
    щом убиваш ме малко по малко.
    ...ей това мъжете не го разбират никога!
  • Стига де, бъди и ти жестока!
Предложения
: ??:??