18.12.2013 г., 22:15 ч.

По Коледа 

  Поезия
801 1 3

По Коледа се случват чудеса
е казал някой, някога - отдавна.
Любов, надежда, вяра, добрина -
това е дар и може би навярно

отвориш ли за тях добро сърце,
раздаваш ли ги с пълна шепа,
спечелиш ли усмивка на дете -
добра била е годината изтекла.

За Коледа желая ви сега
не вещи в лъскава обвивка,
а светъл лъч, огнище, топлина,
здраве, приятели, усмивки

и много сбъднати мечти,
човечност, мир и обич чиста!
В сърцата нека вечно да гори
стремежът жив към истината!

По Коледа се случват чудеса
и всички сме с желания различни.
А моето желание е това -
да бъдем живи, здрави и обичани!

Евелина Панева

© Евелина Панева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??