15.07.2016 г., 10:46 ч.

По-лесно ми е 

  Поезия
512 1 5

 

По-лесно ми е мен да ме ранят,

да вземат думите ми, въздуха ми,

всичко ...

И като струна на китара, да боля - 

от изтръгната в сбогуване въздишка...

 

И да потъна в своя женствен свят,

наранена, обидена и дяволски 

безлична...

Да, по-лесно ми е мен да ме ранят,

защото, Господи, съм жива и обичам...

 

24.03.2015

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??