Jul 15, 2016, 10:46 AM

По-лесно ми е 

  Poetry
511 1 5

 

По-лесно ми е мен да ме ранят,

да вземат думите ми, въздуха ми,

всичко ...

И като струна на китара, да боля - 

от изтръгната в сбогуване въздишка...

 

И да потъна в своя женствен свят,

наранена, обидена и дяволски 

безлична...

Да, по-лесно ми е мен да ме ранят,

защото, Господи, съм жива и обичам...

 

24.03.2015

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??