23.04.2010 г., 22:14 ч.

По лична карта 

  Поезия » Любовна
874 0 19

Вдъхновена от:

Мосю на Любов

 

 

 

 

 

Бяла риза, черен панталон,

до блясък лъснати обувки,

нощта ухае на шансон,

жасмин и хиляди целувки.

 

Отнесен с вихъра олтар,

играя Скарлет отривисто,

не знае отдих твоят чар,

по лична карта си - Мефисто.

 

И филмът става черно-бял,

а страстите позеленяват

и няма никой оцелял

в изповедалнята на Ада.

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??