11.01.2008 г., 10:38 ч.

По лунната пътека 

  Поезия » Философска
1148 0 24

В лазурна нощ, когато

мистично се прегръщат

небето и земята,

в съня ти ще се връщам...

 

Ще дойда аз отгоре -

по лунната пътека.

Без глас ще ти говоря

и знам, ще ти е леко...

 

 

Пропеят ли петлите

и грейне ли зората,

за мене ти попитай

дълбоко във душата...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??