13.12.2023 г., 8:18 ч.

По лунната пътека 

  Поезия » Любовна
141 0 3

      

    По лунната пътека

 

Вървя по лунната пътека,

наоколо е тишина…

Сърцето ми към тебе се обръща,

за да последваш тази красота.

 

Ти погледни към цветовете,

изписани от лунните лъчи,

за теб са, тях ги пазят ветровете,

които свързват нашите души!

 

Ако сърцето ти обича,

да го излъжеш, няма как…

Ти погледни към лунната пътека,

а аз ще ти изпратя светъл знак!

 

И той към мене ще те води,

ела с любов и остани!

Тогава думите ще са излишни,

ще ни целуват лунните лъчи.

                Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??