1.07.2014 г., 20:59 ч.

По макове 

  Поезия » Друга
348 0 7

                             

                                     

                                       ПО МАКОВЕ...

 

                                       Жега…

                                       Прилича облакът

                                       на бяла кърпа.

                                       И жетва е за живи

                                       ... и за мъртви.

 

                                       Горят

                                       по синорите макове,

                                       като надежда празна,

                                       като чакане…

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??