16.01.2018 г., 23:34 ч.

По моста 

  Поезия
586 0 0

Над водата

по моста вървя.

Ти мислиш -

лети,

по вода ходи.

Чудеса!

Моста не виждаш.

Не вярваш,

когато ти казвам -

аз построих го.

Материала измислих,

много пъти опитвах.

В дълбокото падах,

но се измъквах

някак

и продължавах 

да търся

как се строи съдба.

Красива,

свидно моя,

добра и щастлива.

Днес по моста вървя.

Окрилена.

За вас -

по водата ходи!

За мен -

мост е.

За всяка душа.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??