19.05.2014 г., 12:51 ч.

По повод на коментар от фейса 

  Поезия » Любовна
459 0 2

Гледам снимките от фейса:
сто процентова жена!
Стиховете ти и те са
сплав от нежност и тъга.

Изпитателно ме гледаш
иронично, със въпрос,
сякаш под простора ведър
си сияние и тост

с благодарности към Бога,
от злини, че е изтрил
белези от дявол с рога
и цъфтиш със поглед мил.

Гледам снимките от фейса
сто процентова жена
да ми казва: „Ах, недей се,
само ти ли не разбра?"

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??