23.04.2007 г., 13:04 ч.

По пътя 

  Поезия » Философска
967 0 10
                                     

                                      Загубих се по пътя към успеха
                                      и днес не зная как попаднах тук,
                                      сред хора, търсещи утеха,
                                      утеха търся, удряйки с юмрук.

                                     А вчера сякаш гледах със надежда
                                     и бях изпълнена със радост и мечти,
                                     уви, преминал е животът ми отсреща
                                     към края на пътеката, уви... 

                                                                                             2003

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??