Ще си сложа тъмни очила
да излъжа някак си съдбата,
ще те видя по-красив, по-млад
и ще тръгнем двамата нататък!
И далеч от хорските очи
ще забравим земните закони!
Възрастта ни няма да личи,
даже времето да ни догони!
Ще вървим безкрайно много дни,
за да стигнем близката планета,
там където няма старини,
само вечно влюбени поети!
Ще изтрием старите следи,
старите забрани и предели!
Млади, както някога преди
искам с тебе там да се преселим!
© Елка Тодорова Всички права запазени