22.01.2012 г., 15:28 ч.

По пътя със... 

  Поезия » Пейзажна
544 0 2

Аз възприемам всеки скитник и стопаджия
като чума,
всяка спукана гума като добър признак,
всеки орел над главата си
като знаме,
всяка любов като нова любов,
всеки паметник като гробище...

© Атанас Къшев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??