17.07.2014 г., 10:29 ч.

По пътя за Европа 

  Поезия » Хумористична
364 0 0

Събудих се след обеда
и седнах зад лаптопа,
от транса да се изведа,
но бях си пуснал "стопа"!

 

След обедното спинкане,
не се изпъжда бърже...
А без мисловно  тикане,
във ступор ме задържа.

 

И този час на полусън,
най-гадно ме измъчва,
боде ме просто като трън
и нищо във мен не поръчва...

 

Изглежда не добра съм спал
и нещо в мене хлопа,
и най-безпомощно съм спрял,
по пътищата за "Европа".
  15.07.2014г. Драгойново

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??