13.07.2024 г., 7:23 ч.

По пътя39 

  Поезия
68 0 0

   П О П Ъ Т Я 39

 

Като комплимент към сутрешното ваше кафе

приемете от мен щипка свежа поезия,

която като Жива Вода във вас да тече

и да ви вдъхновява с опияняваща трезвеност.

 

Всяка дума написана в моето послание,

да ви помага в отстояването на дневния ред,

а мислите попили в събуденото Съзнание,

да тласкат Съдбата ви щастливо и смело напред...

 

05.06.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??