7.02.2009 г., 17:45 ч.

По-силна 

  Поезия » Любовна
756 0 10

По-силна

 По-силна съм, отколкото очаквах,

по-силна съм, почти не ме боли.

Прави сега, каквото искаш,

не можеш с нищо да ме нараниш.

 

Пиши, че много я обичаш,

пиши ми, че не искаш с мен да си.

По-силна съм, нима не го разбираш,

такава ме направи ти!

 

Слабата умираше за тебе,

и мислеше, че недостойната е тя.

Друга в мен сега обаче има,

и тя не трае слабостта!

 

По-силна съм, отколкото очаквах,

по-силна съм, почти не ме боли.

Очите ми не ще са вече влажни,

докато нов дъжд не предизвикаш в мене ти!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??