1.09.2013 г., 16:53 ч.  

По скалата "Човек" 

  Поезия » Философска
200 0 1

По скáлата "Човек"

В далечината залезът догаря,
приижда стародавна тишина
и крепостите на ума събаря
във всяка съзидателна душа.

Усещаш тътените на Земята
вибриращи през вените й в теб
и в таз вихрушка през недрата
издигаш се по скалата "Човек".

Човек - всемир невероятен!
Човек - и музика, и вечен зов..
Побран сред Космос необятен
от извора на вечната Любов!

Лъчиста

 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно е...дълбок поглед и добре изразено! Поздрави!
Предложения
: ??:??