7.03.2018 г., 9:54 ч.

По средата 

  Поезия
1096 5 2

                                                                  действителност
                                                                          мечти

 

                                                                              и

 

                                                                              по
                                                                         средата -
                                                                             ТИ 

                                                                             

                                                           


                                                                 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??