23.04.2020 г., 0:22 ч.

По срeдата 

  Поезия
407 0 0

Нощен път.

В капана на мислите ни

стоим хванати

сякаш в клетка,

а ключът за нея

е дестинацията.

Озоваваме се

на кръстопът.

Кой завой

да вземем?

Наляво сочи

табелата на миналото,

а надясно - ''Бъдеще''.

Неизвестен град.

И неясни километри.

И спираме

по средата.

Обратният завой е бягство,

но спасение ли е?

''Ключът''.

Изскърца десният мигач.

© Магдалена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??