Apr 23, 2020, 12:22 AM

По срeдата 

  Poetry
408 0 0

Нощен път.

В капана на мислите ни

стоим хванати

сякаш в клетка,

а ключът за нея

е дестинацията.

Озоваваме се

на кръстопът.

Кой завой

да вземем?

Наляво сочи

табелата на миналото,

а надясно - ''Бъдеще''.

Неизвестен град.

И неясни километри.

И спираме

по средата.

Обратният завой е бягство,

но спасение ли е?

''Ключът''.

Изскърца десният мигач.

© Магдалена Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??