17.08.2006 г., 11:35 ч.

По теб... 

  Поезия
741 0 1
И тази вечер пълна е луната
с очи големи и усмихнати уста.
Аз пак не спя и със цигара
съм на балкона в бяло.
Гореща лятна нощ.
И хората не пъплят долу.
Щурците само като хор
припяват бодро,бодро.
На куче сянка се промъква,
излайва някъде и после млъква.
Задрямал свят.
Прозорци малко светят.
Един копнеж поредна вечер
по въздуха усещам.

И само те - звездите знаят,
по теб копнеж - безкраен!

© Дарина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дари...Хареса ми текста ти!
    Долових проблясъка на цигарата ти в лятната нощ!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??