3.12.2008 г., 20:26 ч.

По твоя воля 

  Поезия » Философска
762 0 25
            По Твоя воля

Пред тебе коленича, Боже,
тайни скътани ти нося,
в църквата едва ли може,
с греховете да престъпвам боса!...

Ще изповядам своя грях...
Любови - няколко убих...
Мъжа на друга пожелах...
На СВОЯ Бог написах стих!...

И при Дървото Твое бях,
опитах сладката му сила...
Змията се преви от смях -
за Дявола се бях родила!...

Пред Тебе коленича, Боже,
дори не моля да ме опрощаваш,
душата си окаяна положих -
вземи си я - с Любов я съхранявай!...

Отдавна мъртва съм - по Твоя воля!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??