20.12.2014 г., 2:15 ч.

По тях ще ме познаеш 

  Поезия » Любовна
590 1 6

По тях ще ме познаеш

  

Ако почувстваш някой ден

хлад по устните ми тръпни...

Как няма и следа от мен

там сред наровете вкусни...

 

Без отклик твоите тъги,

ако все до мен заспиват...

А после моите черти

неусетно се разливат...

 

Спри ме - бяла, лекокрила

над себе си да не летя...

Виж ме - нищичко не скрила,

как стиховете си редя...

 

Чети, с обич ги разлиствай,

знам, че се отдалечаваш...

Аз съм само стих, не страдай,

но ти всъщност ме познаваш...

 

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??