16.08.2014 г., 19:43 ч.

По-тъпи сме от гъските 

  Поезия » Философска
302 0 3

Невероятно е - по-тъпи сме от гъските...
Умеят те задружно да летят...
При нужда си помагат... И не се разкъсват...
Не лъжат... Пирамиди да строят...

Не правят луди състезания във въздуха...
Не кланят се на господар безок...
Войни не водят... Към смъртта не бързат...
И може би по-близо са до Бог...

Марин Тачков
15 август 2014 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??