7.01.2017 г., 13:36 ч.

По-вярна от това 

  Поезия » Любовна
220 0 2

Ще те целуна! 
Няма да съм Юда. 
И всичките Апостоли ще призова.
Свидетели са ми – така съм луда, 
че съм готова в Ада да се озова. 
Ще те целуна! 
И ще си платя цената. 
Онези трийсет сребърника мои са. 
Ни теб, ни мене си ще предам.
По-вярна от това не мога да съм.

 

29/04/2016 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??