14.04.2009 г., 7:36 ч.

По въпроса 

  Поезия » Еротична
1335 0 17

Всяко твое движение в кухнята
аз следя с повишен интерес.
По въпроса за щорите - спуснати.
По въпроса за хората - без.

А когато си в хола със книгата,
аз съм вятърът - влез и излез.
По въпроса за роклята - вдигната.
По въпроса за гащите - без.

От условности ми е дотегнало!
Сам ли съм околовръст,
по въпроса за позата - легнала.
А за прашките - може и със.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??