4.01.2011 г., 22:09 ч.

По земята 

  Поезия » Пейзажна
751 0 1

Ярък образ на дете -

Ято птици в светло небе,

Кораби бавно минавaт през село,

Рибарите мрежи хвърлят последно.

 

Двама на кея говорят с любовта,

Стадата препускат към вечността,

Листата от вятъра тихо се олюляват,

На двамата млади тихо припяват.

 

Ястреб птица отлита в нощта –

Дъждът отминава в ритъм с ръжта,

Красива луна озарява безкрая –

За да пребъда, като частица от рая!

© Светлана Талева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??