8.03.2009 г., 5:00 ч.

Победен от жена 

  Поезия » Любовна
1490 1 13

Победен от жена

Как да ти го кажа?
Омагьосан мълча.
Разумът отказа -
няма слова.

В сърцето тъжно -
гърчи се душата,
да те докоснат нежно -
копнеят сетивата.

И проклинам съдбата -
победен от жена.
Професионалист в играта -
аматьор в любовта.

 

      На всички жени -

       Честит Празник!

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??