8.05.2007 г., 15:37 ч.

Почакай 

  Поезия » Любовна
705 0 4

                                             
                                              Заспиваш ли? Отново уморен?
                                              Почакай, искам само две, три думи,
                                              само сподели деня си с мен!
                                              Какво се случи? Пак ли се загуби
                                              във дрямката на сладкия си сън!?
                                              Какво сънуваш? Цифри, суми?
                                              Е, как прекара изминалия ден?
                                              Почакай, искам само две, три думи,
                                              поне очите ти да се огледат в мен!

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??