1.11.2007 г., 15:35 ч.

Почти любовно... 

  Поезия
806 0 20

***

Била съм тук преди...

безкрайно много пъти преминавах...

Разбрах защо вали...

в очите ти, които пресушавах...

 

Била съм тук сама...

с безкрайно много болка те забравях...

Разбрах защо умря...

лицето ти, което отразявах...

 

Била съм тук и съм...

с безкрайни пътища сама воювах...

отново заваля навън...

в очите ти, които пак сънувах...

 

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??