***
Била съм тук преди...
безкрайно много пъти преминавах...
Разбрах защо вали...
в очите ти, които пресушавах...
Била съм тук сама...
с безкрайно много болка те забравях...
Разбрах защо умря...
лицето ти, което отразявах...
Била съм тук и съм...
с безкрайни пътища сама воювах...
отново заваля навън...
в очите ти, които пак сънувах...
© Арлина All rights reserved.