5.07.2008 г., 23:49 ч.

Почувствай ме 

  Поезия » Любовна
762 0 2
Успя ли да ме опознаеш,
гледайки ме настойчиво в очите?
Успя ли да почувстваш в мен страстта,
от която цялото ми тяло трепери?

Не видя ли, че ден след ден линея,
че нощ след нощ изгарям от любов?
Не разбра ли, че си открил любовта,
че си запалил в мен буен огън?

Не, не се извинявай, когато ме целуваш,
не заключвай сърцето си, когато ме любиш,
а приеми огъня, който ти предлагам,
заедно с цялата нежност на моето сърце.

Почувствай мен и моето сърце,
открий в сърцето ми любовта,
настрой тялото ми за страстта,
завладей неусетно всичко в мен

и не поглеждай никога друга,
защото ти си единствено мой,
а своето с друга аз не ще деля.
Изневяра никога не ще търпя!


Гр. Хасково
13.05.2007 г. / 20:15 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • mariniki (Магдалена Костадинова) 5-08-2008г. 01:13
    няма как да не те почувства...
    прекрасна казано и написано...с обич, Диана.

    Благодаря ти за милите думи! Поздрав!
  • няма как да не те почувства...
    прекрасна казано и написано...с обич, Диана.
Предложения
: ??:??