23.11.2009 г., 7:26 ч.

поЦветено 

  Поезия » Друга
1489 0 7

 

 

Пеперуда съм, кацам на тебе,

за да пия най-чистата сладост,

да закусвам прашеца ти меден,

на земя и небе да играем.

 

Ти си търсеща слънце и топло

и танцуваш, когато вали,

а листата ти искрено молят -

имаш нужда от полет, нали?

 

Какавидено креех симетрия

и на вярност заклех се по вятъра,

който пазеше чисти крилете ми

да дочакам най-пълни обятия.

 

Пазя ти пролетен повей,

ти - трептене от чакане много.

Ти си мислиш, че съм растение,

аз те вземам за ...насекомо.

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??