9.03.2015 г., 16:32 ч.

Под цъфналите клони… 

  Поезия » Любовна
568 0 3

 

Посветено!

 

Под цъфналите клони…

 

Внезапно те срещнах, невинно ме погледна,

а после те изпивах с очи.

Душата ти душата ми докосна

и оттогава сърцето ми трепти.

 

А беше пролет, с чудни аромати,

ухаеше на люляк и толкова мечти…

Под цъфнали клони, поръсени с цвят

погалих прелестни коси.

 

Целунах страстно устните ти нежни

и нещо ме омая и плени.

Бе като приказка - феерия от капки вино

и нежна музика, лъчи…

 

Рисувам те с длани, с очи и устни,

посрещам изгрева с твоите очи, ръце.

На тоя светъл празник на Жената

поднасям ти букет от рози, с обич от сърце.

***

Честит празник,

много здраве и обич на всички Жени!



© Сашо Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??