Под дъжда
Дъждът вали,
а имам чувството,
че това са моите сълзи.
Аз шепна "Остани",
но само вятърът чува думите ми...
Протягам ръка,
но една студена струя самота ме облива...
Боли, а сълзите се стичат!
Едно потъпкано цвете,
една забравена любов,
две наранени сърца и
четири тъжни очи!
Боли, а болката не отминава!
"Прости! Обичам те!"
През сълзи изричам,
но ти отново не чуваш думите ми!
Боли, а теб просто те няма!
Отиде си...
© Тони Всички права запазени