28.03.2007 г., 17:28 ч.

ПОД ДЪЖДА 

  Поезия
653 0 2
ПОД ДЪЖДА

Навън вали,
а подслон не търся да ме скрие.
Надявах се такъв порой
мъката непоносима да отмие.

Вървя напред
и не прескачам локви.
Дали от този дъжд
очите ми са мокри?

Някъде далеч ме чака, знам,
живот не тъй суров.
Трябва първо да забравя
отлетялата любов.

© Светльо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??