29.07.2008 г., 9:49 ч.

Под лазурната нежност 

  Поезия
554 0 4
По зелена пътека,
през цветна морава вървя.
Под лазурната нежност
на небесната синева.

Маргарити бера, теменуги,
близкият бор задъхан, попива във мойте коси.
Под лазурната нежност
на небесната синева.

От тънки тревици и цветни очички
на клонче превито оплитам венче.
Под лазурната нежност
на небесната синева.

Не за мен,
а за бора наблизо.
Той плаче, от брадва ранен,
под лазурната нежност...

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??