30.07.2015 г., 23:23 ч.

Под сянката... 

  Поезия
415 0 8

Под сянката дебела на Илюзии

пладнуват морни Истини.

В шубраците на Мигове пропуснати

се крият Чувства непоискани...

 

Овчарят - разум е захвърлил сопата-желание

и е заспал до кладенчето-радост

с пресъхнали и разранени мисли-устни

до цветето самотно на Очакването...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??