Jul 30, 2015, 11:23 PM

Под сянката... 

  Poetry
414 0 8

Под сянката дебела на Илюзии

пладнуват морни Истини.

В шубраците на Мигове пропуснати

се крият Чувства непоискани...

 

Овчарят - разум е захвърлил сопата-желание

и е заспал до кладенчето-радост

с пресъхнали и разранени мисли-устни

до цветето самотно на Очакването...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??