19.04.2011 г., 20:03 ч.

Под съмнение 

  Поезия » Любовна
433 1 1

Не ми вярваш, когато ти казвам,
че ревнувам те ти да си с друг.
Не ми вярваш, но аз те желая
и искам сега да си тук.

Не им вярвай, когато ти казват,
че в очите ти няма искра.
Не им вярваш, сама се наказваш,
загубила пътя на любовта.

Не ти вярвам, че вече ме мразиш.
Обичта ми не ще позволи.
Не ми вярваш, но аз ще те пазя,
докато смъртта ни раздели.

Не ми вярваш, но ще си щастлива,
ще се смееш, обичаш докрай.
Повярвай ми, ти си красива
и всеки момент с тебе е рай.

© Димитър Дуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много е хубаво .... браво
Предложения
: ??:??