23.04.2013 г., 22:47 ч.

Под водата 

  Поезия » За деца
1000 0 1

Много смел съм водолаз.

Във морето влизам аз.

Със съкровища е пълно

морското вълшебно дъно.

Хубостта му ме привлича,

с думи как да я опиша?

Рибки толкова прекрасни!

Като рибка съм и аз,

смел и весел водолаз.

 

Мария Димитрова 8 г.

 

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??