6.06.2015 г., 23:11 ч.

Подай ръка 

  Поезия » Любовна
605 1 12

Подай ръка. Не се страхувай!

Заедно ще повървим.

Подай ръка.

Така ще ме усетиш,

дори по пътя да мълчим.

 

Подай ръка. Не се страхувай!

Аз винаги намирам брод.

И блато и река, с тебе ще преминем.

Щом двамата сме ръка в ръка.

 

Подай ръка.

Дори и да е тъмно,

в нощта ще стигнем надалеч.

Дори да бъде много, много, стръмно,

ще стигнем двама заедно със теб.

 

Подай ръка. Не се страхувай.

Ако си в блато, ще те изведа.

И не гадай. Не пророкувай.

С мен не би изпаднала в беда.

 

Подай ръка.

Подай и двете.

Сърцето, мила, си подай!

Тъй както пазя всяко цвете,

винаги и теб ще пазя, знай!

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??