21.01.2010 г., 20:58 ч.

Подарени чувства 

  Поезия » Любовна
545 0 0

Ето, подарявам ти любовта си,

 

вземи я, убий я, изхвърли я дори.

 

 

 

Ето, давам ти и чувствата си дори,

 

вземи ги, изгори ги

 

и на пепел направи ги.

 

 

 

Ето, вземи и самотата ми цяла,

 

вземи я, прибери я,

 

при теб завинаги  задържи я.

 

 

 

Ето, предавам ти и душата си,

 

вземи я, скрий я, скъсай, ако искаш ти.

 

 

 

Ето, ето, подарих ти всичко, което притежавах.

 

Върни ми само, само сърцето накрая!

 

 

 

 

 

За несподелената ми любов!

 

 

 

© Емилия Таскова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??