Ето, подарявам ти любовта си,
вземи я, убий я, изхвърли я дори.
Ето, давам ти и чувствата си дори,
вземи ги, изгори ги
и на пепел направи ги.
Ето, вземи и самотата ми цяла,
вземи я, прибери я,
при теб завинаги задържи я.
Ето, предавам ти и душата си,
вземи я, скрий я, скъсай, ако искаш ти.
Ето, ето, подарих ти всичко, което притежавах.
Върни ми само, само сърцето накрая!
За несподелената ми любов!
© Емилия Таскова All rights reserved.